Viber (099) 497-39-47

Продукция


⚡840. Шнуры Из Фторкаучука FKM, FPM, Viton | Каталог



⚡840. Шнуры Из Фторкаучука FKM, FPM, Viton | Каталог

Купить Шнуры уплотнительные круглого сечения фторкаучуковые, шнур Viton, шнур FPM, шнур FKM, шнур Витон, Шнур резиновый fpm / fkm / viton / 6мм.

FKM/FPM/VITON

Шнур ущільнювальний фторкаучук 1 мм, 2 мм, 3 мм, 4 мм, 5 мм, 6 мм, 7 мм, 8 мм, 9 мм, 10 мм, 11 мм, 12 мм

Шнур FPM має високу стійкість до температур і хімікатів. Діапазон температур: від 0 С до +200 С (короткочасно до +230 С). Завдяки насиченій структурі та хімічному складу цей матеріал має чудову стійкість до озону, погодного впливу та старіння. Набухання в різних середовищах дуже незначне, також і в ароматичних вуглеводнях. Цей матеріал може застосовуватися в умовах високого вакууму.
FPM не горить.

шнур Viton, шнур FPM, шнур FKM, шнур Витон

Область застосування

FPM застосовується в основному в областях з високим навантаженням температур та хімікатів. Більше того, FPM застосовується в гідравлічних системах з важкозаймистими гідравлічними рідинами групи HFD і як переднатяжний елемент для ущільнень з поліуретанів в рідинах, що біологічно розкладаються.

Умови та речовини, до яких фторкаучук стійкий:  

мінеральні олії та мастила (продукти нафтопереробки),
аліфатичні вуглеводні (метан, ацетилен, циклопропан),
ароматичні вуглеводні (бензол та його гомологи),
хлорорганічні реактиви (дихлоретан, хлорбензол),
безводні гідравлічні рідини HFD,
рослинні та тваринні олії та жири,
силіконові мастила,
бензин, гас, неполярні розчинники.
Важлива особливість фторкаучуку – термостійкість.

При заявленому діапазоні від -20 до +200 С, Viton може короткочасно витримувати і вищі температури.

10000 годин за Т=204 °С.
3000 годин за Т=232 °С.
1000 годин за Т=260 °С.
240 годин за Т=288 °С.
48 годин за Т=316 °С.
Щоправда, значно скорочується термін служби ущільнення, відбувається температурне старіння.

Разом з тим, при виборі шнура для ущільнення, треба враховувати, що фторкаучук нестійкий до наступного ряду факторів:

гальмівні рідини на гліколевій основі,
полярні розчинники (ацетон, спирти, ефіри),
перегріта пара та гаряча вода,
аміни, луги,
низькомолекулярні органічні кислоти.